Deurbel met camera

Wat zijn de voordelen van een WiFi deurbel?

Met een deurbel met camera kun je met je smartphone of je tablet zien wie er aanbelt bij jouw voordeur. Zo lang je een internetverbinding hebt kan dit overal, waar je ook bent. Wanneer iemand aanbelt bij jouw deur krijg je gelijk een melding binnen. Daardoor weet je met een slimme bel altijd wie er voor de deur staat.

De deurbellen beschikken over een camera. Meestal beschikken ze ook over een microfoon, waardoor je bezoekers kunt verstaan via je mobiele apparaat of een gong in huis. Vaak beschikken ze ook over een intercomfunctie. Hierdoor is het ook mogelijk om op afstand te communiceren met je bezoeker. Zo kun je bijvoorbeeld aan de postbode vragen om je pakketje af te geven bij de buren, of je kunt aan je gast laten weten wanneer je weer thuis bent.

Functionaliteiten

De camera van sommige modellen beschikken daarbij over Artificial Intelligence (AI). De WiFi deurbel herkent dan ook gezichten. Zo ben je er dus meteen van op de hoogte of er een bekende of een vreemde voor de deur staat.

Beveiliging

De beelden worden opgenomen door de deurbel op basis van bewegingssensors, of pas op het moment dat iemand aanbelt. Hierdoor functioneert een smart deurbel dus ook gelijk als een WiFi camera. De bel is hiermee ook handig om je huis te beveiligen voor ongenode gasten. Hierdoor draagt de bel ook bij aan de beveiliging van je huis voor ongenode gasten.

Nachtzicht

Vaak beschikt een WiFi deurbel ook over nachtzicht. Daardoor neemt de bel ook ’s nachts beelden op. Bij sommige slimme deurbellen is het zelfs mogelijk om de deur op afstand te openen.

WiFi deurbel nachtzicht

Deurbel met camera koppelen

Je kunt sommige deurbellen ook koppelen aan andere smart apparaten. Wanneer je de ze bijvoorbeeld koppelt aan je Google Home Assistant, kun je vragen wie er voor de deur staat. Een deurbel met camera heeft dus veel functionaliteiten en voordelen.

Bekijk meer informatie over de voordelen en mogelijkheden van een slimme deurbel.

Wat is er inbegrepen?

De video deurbel beschikt over een camera. Deze camera neemt beelden op van de omgeving bij je voordeur, of maakt bij sommige modellen foto’s wanneer er wordt aangebeld. Daarnaast beschikken ze vaak over een microfoon. Bezoekers kunnen dan dus tegen je praten, om te laten weten dat of waarom zij voor de deur staan. Daarnaast beschikken veel modellen ook over een intercom, waardoor je op afstand via je smartphone met bezoekers kunt communiceren. Vaak zit er ook een gong inbegrepen die je kunt ophangen in je huis. Er zijn ook modellen waarbij er een display is inbegrepen waarop je beelden kunt bekijken. De deurbellen zijn dus ook erg handig voor in de zorg, omdat ze bijdragen aan de veiligheid in en rondom een woning.

WiFi deurbellen

Vind de goedkoopste
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Vind de goedkoopste
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Vind de goedkoopste
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Smart Gear Compare
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0